Instalatori cu experiență pentru desfundare cadă

Aveți nevoie de un specialist în desfundare cadă? Deseori, microbii, bacteriile, resturile de săpunuri și alte reziduuri ar putea înfunda scurgerea de la cadă. Acest lucru este tare neplăcut, stresant și vă poate afecta rutina zilnică de îngrijire și igienă corporală. 

În plus, este posibil să simțiți un miros greu în timp ce apa nu se mai scurge corespunzător. 

Ați fi uimit să aflați cât de multe persoane se confruntă cu această problemă și au nevoie de servicii de desfundare cadă. Din fericire, puteți chema acasă un instalator specializat în desfundări.

desfundare-cada-Bucuresti-360x240

Desfundare cadă – ce facem noi?

instalator-desfundare-cada-360x240
  • Primul lucru pe care îl vom face pentru desfundare cadă este să analizam problema pentru a pune un diagnostic corect.
  • Daca diagnosticul nu este corect, nu putem alege cea mai bună variantă de rezolvare. 
  • Daca este vorba despre înfundări ușoare sau superficiale, putem folosi substanțe chimice sau granule speciale pentru desfundare cadă care dizolvă depunerile slabe.
  • Dar, daca blocajul este mai serios, va fi nevoie de echipamente mai puternice pentru a forța deplasarea și desfacerea dopului format.
  • Echipa noastră de instalatori specializați pe desfundări cazi, chiuvete, canalizari, țevi și sifoane pardoseală are o experiență uriașă în astfel de cazuri și sigur vă vom lua acest stres de pe cap în cel mai scurt timp. 

Soluții desfundare cadă instalator București și Ilfov

A

Pompe speciale (cu un flux puternic vom încerca să împingem dopul ce înfundă scurgerea)

Șarpe metalic (instrument special pe care îl vom introduce în scurgere pentru desfundare)

Înlocuire (dacă țeava/ conducta este deteriorată, putem înlocui complet tronsonul afectat)

Inspecție video (introducem în scurgerea de la cadă o cameră robotizată pentru localizarea blocajului)

Suntem aici pentru dumneavoastră. Contactați-ne pentru desfundare cadă

servicii-desfundare-cada

FAQ

Ce cauze pot determina înfundarea cazii?

Înfundarea cazii poate fi cauzată de acumularea de reziduuri de săpun, păr, grăsime, resturi alimentare și alte obiecte care se depun în scurgere și blochează fluxul apei.

Care sunt semnele că cada este înfundată și necesită intervenție?

Semnele comune ale unei cazăi înfundate includ scurgerea lentă a apei, acumularea de apă în timpul dușului sau băii, mirosuri neplăcute provenite din scurgere și apariția zgomotelor ciudate în timpul scurgerii apei.

Care sunt măsurile preventive pe care le pot lua pentru a preveni înfundarea cazii?

Este recomandat să utilizați capace de scurgere și sită în cada pentru a preveni intrarea părului și altor obiecte în scurgere. De asemenea, puteți efectua o curățare periodică a căzii utilizând soluții speciale pentru desfundarea scurgerii.

Ce costuri pot fi implicate în serviciile de desfundare a căzii?

Costurile pot varia în funcție de complexitatea lucrării, timpul necesar și alti factori specifici fiecărui caz. Vă recomandăm să ne contactați pentru a obține o evaluare și o ofertă personalizată pentru problema dvs.

Cum pot preveni înfundarea căzii?

Pentru a preveni înfundarea căzii, puteți utiliza capace de scurgere și sită pentru a reține părul și alte obiecte mari. De asemenea, este recomandat să evitați aruncarea de obiecte străine, cum ar fi servetele umede sau materiale plastice, în scurgere.

Pot încerca să desfund cada singur/a folosind soluții chimice disponibile în comerț?

Există soluții chimice de desfundare disponibile în comerț, dar utilizarea lor necorespunzătoare sau excesivă poate provoca daune căzii și poate fi dăunătoare pentru mediul înconjurător. Este mai sigur să apelați la un profesionist în desfundarea căzii pentru a evita eventualele probleme și complicații.

Există riscul ca înfundarea căzii să afecteze alte componente ale sistemului de drenaj?

Da, în funcție de configurația sistemului de drenaj, înfundarea căzii poate afecta și alte componente, cum ar fi chiuveta sau toaleta. O scurgere blocată poate crea presiune în sistem, ceea ce poate duce la probleme suplimentare. De aceea, este important să acționați prompt pentru a remedia problema.