Instalatori specializați în servicii de desfundare chiuvetă

Conform statisticilor, mai devreme sau mai târziu, orice chiuvetă de bucătărie sau de baie utilizată în mod frecvent se va înfunda și veți avea nevoie de intervenție pentru desfundare chiuvetă. Există diverse cauze care pot determina înfundarea unei chiuvete, iar cele mai obișnuite sunt grăsimile și reziduurile alimentare. 

De fiecare dată când spalați vasele, grăsimea ajunge în sifonul de sub chiuvetă și se depune pe scurgere. Atunci când apa începe să se scurgă tot mai greu este clar că chiuveta s-a înfundat. 

Ce e de facut? Sunați un instalator specializat în desfundări chiuvete. Sunați-ne pe noi!

desfundare-chiuveta-Bucuresti

Chiuvetă înfundată – Cum acționăm noi mai exact pentru desfundare chiuvetă?

Soluția este diferită în funcție de problema constatată. Dacă de exemplu pentru înfundările superficiale vom putea folosi eficient pompele, acestea nu vor putea da randament în cazul blocajelor foarte înțepenite. 

De aceea, prima dată ne vom asigura că facem un diagnostic corect, după care vom adapta soluția de desfundare chiuvetă la problema concretă. 

În acest sens vom putea folosi fie soluții chimice, fie metode mecanice, fie instrumente cu acțiune hidrodinamică. 

Uneori poate fi nevoie să folosim toate aceste metode pentru desfundarea completă a chiuvetei. În cazuri severe, instalatorii noștri ar putea chiar să vă recomande dezmembrarea sistemului și înlocuirea unei componente defecte ca să nu mai aveți probleme în viitorul apropiat.

De ce să ne alegeți pe noi pentru desfundare chiuvetă?

Intervenim rapid pentru desfundarea chiuvetelor de la baie sau de la bucatarie

Ne bazăm pe cele mai noi unelte și echipamente pentru desfundări chiuvete

Oferim diagnostic corect de prima dată și adaptăm soluția în funcție de acesta

Putem desfunda orice chiuvetă, indiferent de model, material, formă, locatie

Desfundare chiuvetă bucătărie

desfundare-chiuveta-bucatarie

Nu ne putem imagina o bucătărie fără chiuvetă. Aceasta este esențială pentru prepararea mâncărurilor și pentru spalatul vaselor. Ce poate fi mai stresant decât să nu poți avea o bucătărie funcțională din cauza chiuvetei înfundate?

Puteți evita înfundarea chiuvetei? În mare parte, da. Este recomandat să nu spalați vase cu resturi de mâncare sau grasime pe ele, să nu aruncați zaț de cafea în chiuvetă, uleiuri și alte reziduuri. 

Așa cum atunci când folosiți o mașină de spalat vase aruncați prima dată resturile din farfurie la gunoi, la fel trebuie să procedați și atunci când spalați vasele, cănile, paharele în chiuveta. 

Un alt lucru pe care îl puteți face este să lăsați apa caldă să curgă în scurgere pentru ca grăsimile să nu se înțepenească pe interiorul țevilor. Dacă s-a înfundat chiuveta de la bucătărie și aveți nevoie de intervenție, puteți conta pe noi pentru servicii desfundare chiuvetă. Deși ne putem ocupa de orice problemă care ține de instalații, suntem specializați pe desfundări.

Desfundare chiuvetă baie

desfundare-chiuveta-baie

Aveți nevoie de ea ca să vă spalați în fiecare dimineață pe față și pe dinți.

Aveți nevoie de ea pentru a vă spala pe mâini de fiecare dată când folosiți toaleta. 

De aceea, dacă chiuveta de la baie s-a înfundat din cauza resturilor de săpun, păr sau alte reziduuri, sigur simțiți deja cât de neplăcut este acest lucru.

Pentru a evita înfundarea chiuvetei de baie, încercați să o mențineți cât mai curată, fiți atent la ceea ce trece prin scurgere și folosiți o sită bună pentru oprirea oricăror reziduuri ce ar putea forma blocaje interioare. 

Ati constatat cu tristețe că s-a înfundat chiuveta din baie? Contactați-ne!

Din fericire, chiuveta din baie poate fi desfundată ușor.

Aveți nevoie doar de oamenii potriviți care să vină cu soluțiile potrivite.

Desfundare chiuvetă bucătărie și baie – Cum facem acest lucru?

Primul pas este să diagnosticăm problema corect și complet. Noi știm foarte bine că dacă diagnosticul nu este corect, este mai dificil să gasești din prima soluția optimă. De aceea, cu ochiul unui instalator profesionist și folosind echipamente specializate, vom analiza problema și vom vedea care este cea mai bună variantă de rezolvare.

Pentru deblocarea chiuvetelor înfundate putem folosi:

N

Soluții chimice care dizolvă dopurile de grăsime formate pe interior

N

Soluții electromecanice, în special cabluri cu duze de tip perie sau spirală

N

oluții hidrodinamice care elimină eficient depunerile înțepenite de grăsime

Dacă va fi nevoie de dezmembrarea sifonului pentru desfundare chiuvetă, vă vom recomanda acest lucru și ne vom putea ocupa inclusiv de înlocuirea componentelor deteriorate. 

De asemenea, ne puteți contacta oricând pentru inspecții tehnice și curațări preventive, pentru a minimiza formarea depunerilor mai serioase și aparitia blocajelor. 

FAQ

De ce ar trebui să apelez la un instalator profesionist pentru a desfunda chiuveta?

Un instalator profesionist are cunoștințele și echipamentele necesare pentru a rezolva problemele de înfundare în mod eficient și sigur. De asemenea, ei pot identifica și rezolva eventualele probleme mai grave ale sistemului de scurgere.

Cum pot să desfund chiuveta folosind remedii casnice?

Există mai multe metode. Puteți încerca să turnați apă fierbinte în chiuvetă, să utilizați o soluție de bicarbonat de sodiu și oțet sau să folosiți un clește de chiuvetă pentru a îndepărta reziduurile. Daca nu funcționează, apelați cu încredere la Robinescu, profesioniști în desfundări chiuvete. 

Care sunt cauzele obișnuite ale infundării chiuvetei?

Printre cauzele comune se numără acumularea de reziduuri alimentare, păr, săpun sau grăsime în sistemul de scurgere.

Cum pot să îmi dau seama dacă chiuveta este înfundată?

Dacă apa se scurge foarte încet sau deloc, este posibil ca chiuveta să fie înfundată.

instalator-desfundare-chiuveta