Instalatori cu experiență pentru reparații și desfundare țevi

Pentru a înțelege de ce e nevoie uneori de intervenție pentru desfundare țevi, e interesant să determinăm cauzele principale ale blocajelor. În primul rând, rolul țevilor este acela de a transporta lichide, gaze sau alte materiale, în funcție de sistemul pentru care sunt folosite.

Atunci când reziduurile se înțepenesc la nivelul pereților interiori, de obicei țevile se vor înfunda mai devreme sau mai târziu. 

De asemenea, o înțretinere defectuoasă a țevilor poate fi cauza blocajelor.

Dacă ați observat un miros neplăcut sau dacă apa din chiuvetă curge foarte lent, este important să acționați rapid pentru ca problema să nu se agraveze și blocajul să devină dificil de îndepărtat. 

Desigur, pentru astfel de intervenții este recomandat să contactați o echipă bună de instalatori

desfundare-tevi-bucuresti-si-ilfov-Robinescu

Experți în desfundare țevi. Am rezolvat cazuri din cele mai dificile

 • Ne putem ocupa de curățarea și desfundarea conductelor de canalizare
 • Putem diagnostica precis ce probleme există cu sistemul de drenaj
 • Recomandăm verificarea țevilor la fiecare 6 luni pentru evitarea blocajelor
 • În urma verificărilor, dacă este necesar vă vom recomanda înlocuirea vechilor conducte
 • În timpul intervențiilor de monitorizare, putem elimina depozitele acumulate pe interiorul țevilor
 • Folosim tehnologii avansate și echipamente speciale pentru gestionarea blocajelor în mod eficient
 • Localizăm cu precizie blocajele din țevi, cu ajutorul inspecției video cu vedere interioară
Experti-in-desfundare-tevi

Diferența dintre noi și alții este că spre deosebire de majoritatea instalatorilor care se pot ocupa de orice problemă ce ține de instalații (lucru pe care îl facem și noi), noi suntem foarte specializați pe tot ce înseamnă desfundare țevi, canalizare, WC, căzi, chiuvete etc.

Desfundare țevi – cum facem acest lucru?

Există 4 proceduri principale prin care pot fi soluționate blocajele de la nivelul chiuvetelor, atunci când apa nu se mai scurge prin țevi.

G

Procedeul electromecanic – este eficient în special acolo unde există chiuvetă înfundată cu pietre, moloz sau pământ.

G

Procedeul hidromecanic – presupune curațarea cu jet de apă la presiune foarte mare. Este ecologic și eficient în cazul blocajelor mai mici.

G

Procedeul hidrodinamic – presupune spălarea hidrodinamică a interiorului țevilor și a canalizării cu ajutorul unor echipamente speciale. Este eficient în cazul blocajelor dificile.

G

Inspecția video – este o metodă extraordinară care ne permite să identificam exact locația blocajului pe traseul țevilor, eventuale defecțiuni sau deteriorări.

De ce să ne alegeți pe noi pentru desfundare țevi?

Oferim soluții rapide și eficiente pentru decolmatarea țevilor

Lucrăm cu echipamente specializate, așa că nu putem greși

Eliminam usor blocaje din tevi si coturi de tevi

Curățam temeinic conductele de canalizare de la bloc și de la case

Oferim sfaturi și soluții optime pentru buna funcționare a sistemului de drenaj

Putem interveni urgent acolo unde este necesar, în Bucuresti sau Ilfov

Avem experiență semnificativă în desfundare țevi și nu există să nu găsim soluții

La final, facem verificări pentru a ne asigura că sistemul de drenaj functionează perfect

Suntem aici pentru dumneavoastră. Contactați-ne dacă aveți nevoie de:

interventie-desfundare-tevi-bucuresti
 • Desfundare țevi scurgere. Apa nu se mai scurge bine prin țevi? Nu așteptați ca blocajul să se înrăutățească, ci contactați-ne din timp pentru a interveni prompt pentru desfundarea țevilor de scurgere.
 • Desfundare țevi chiuvetă. Ce poate fi mai neplăcut decât să nu puteți folosi chiuveta – să nu puteți spăla vasele, să nu puteți folosi apa pentru mâncare gătită sau o bautură rapidă (ceai, cafea etc). De aceea, nu ar trebui să extindeți agonia acestei lipse de confort prin amânarea momentului potrivit de a ne suna pentru servicii desfundare țevi chiuvetă. Fie ca locuiți într-un cartier rezidențial și sunteți utilizator casnic, fie că aveți o afacere, evitați înfundările persistente prin verificări periodice ale țevilor și prin intervenții cât mai rapide. Sunați-ne și vom veni.
 • Desfundare țevi cadă. Și țevile de la cadă se pot înfunda, iar când se întâmplă acest lucru, nu e deloc bine să-l tratați cu ignoranță sau să amanați momentul potrivit pentru a suna la un instalator bun. Noi putem să desfundăm rapid și eficient cada, așa că nu trebuie să vă mai faceți griji că nu puteți să faceți duș sau baie înainte de a pleca la birou sau atunci când ajungeți seara acasă.
 • Servicii desfundare țevi cu presiune. Folosim echipamente cu presiune (apa sau aer) pentru forțarea blocajului din țevi și eliberarea sistemului de drenaj.
 • Desfundare țevi cu șarpe. Nu doar unealta potrivită este importantă în cazul acestor intervenții, ci și persoana care mânuiește unealta. Instalatorii noștri cunosc foarte bine cum funcționează acești șerpi pentru desfundarea țevilor și vor reuși să facă o treabă excelentă în timp scurt.

 Tipuri de desfundare țevi

Desfundare țevi canalizare

Ștati că una din cele mai frecvente probleme pentru care ne contactează clienții ține de înfundarea țevilor de canalizare? Aceste țevi și conducte de canalizare fac parte dintr-un sistem foarte complex, al cărui rol este de a colecta apele uzate și de a le direcționa spre sistemul local de canalizare. Dar, în același timp, conducta de canalizare trebuie să nu permită pătrunderea apelor pluviale și subterane în casă. De aceea, ea este prevazută cu o mulțime de camere, îmbinări și supape cu rol în reglarea fluxului de apă. Tot acest sistem constituie de fapt un echilibru delicat, așa că dacă una din componentele sale nu mai funcționează corespunzător, în mod automat întreg flow-ul este afectat. Aveți o țeavă de canalizare înfundată? Contactați-ne si vom interveni numaidecât.

Desfundare țevi bucatarie

Dacă v-ați confrunta cu un atac de panică, ați merge să vă tratați la vecinul de peste stradă? Răspunsul este evident. Ați merge la un medic. Și ca să ajungem mai departe cu presupunerea – ați merge la un medic generalist sau la unul cardiolog? Ei bine, la fel de evident este faptul că atunci cand aveți de a face cu blocaje ale conductelor la bucătărie cel mai bun lucru pe care îl puteți face în prima fază este să contactați o firmă specializată pe desfundare țevi bucătărie. Firma noastră este formată din instalatori care pot rezolva oricând orice problema legată de instalațiile sanitare, însă specializarea noastră este în desfundări de orice fel: desfundare țevi bucătărie și baie, desfundare WC, chiuvete, sisteme de canalizare, coturi, coloane, sifoane de pardoseală. Știm foarte bine cum să facem un diagnostic corect și ce soluție optimă să propunem de fiecare dată în funcție de situația concretă. Noi nu facem lucrurile pe bâjbâite. Mergem la sigur tocmai pentru că știm foarte bine acest domeniu de desfundare țevi.

Desfundare țevi baie

La fel cum țevile de la bucatarie se pot înfunda, același lucru se poate întâmpla și cu țevile de la baie. Avem în portofoliul nostru sute de lucrări pentru desfundare țevi baie, soluționate cu succes. Sfatul instalatorilor noștri este să nu ignorați nici cea mai mică scurgere pentru că fără să vă dați seama aceasta poate duce la o inundație urâtă. De asemenea, înfundarea scurgerilor de la baie poate duce la acel efect de reflux pe care nimeni nu și-l doreste în locuința sa (apele uzate se întorc în interior în loc să fie evacuate). Din fericire, un instalator profesionist al echipei noastre și specializat în desfundare țevi baie poate interveni astfel încât să evitați toate aceste probleme neplacute și multe altele poate și mai grave. Noi nu intervenim cu scule empirice și nu propunem soluții temporare. Știm cât de important este să rezolvați cât mai bine problema din prima. De aceea, ne ajutăm de tehnologie și ultimele inovații în gestionarea, curățarea și deblocarea țevilor, pentru a oferi soluții de durată. Nimeni nu-și dorește să-și dea ziua peste cap din cauza unei țevi sparte sau a unui reflux care poate transforma totul într-un coșmar. Tocmai de aceea, punem accent pe soluții rezistente în timp.

instalator-pentru-desfundare-tevi

FAQ

Ce cauzează blocarea țevilor?

Blocarea țevilor poate fi cauzată de mai multe lucruri, precum acumularea de resturi alimentare, grăsimi, păr, săpun sau obiecte străine care sunt aruncate în sistemul de canalizare. De asemenea, infiltrarea rădăcinilor de arbori în țevi sau coroziunea pot duce la blocarea acestora.

Pot să încerc să îndepărtez blocajul singur?

Unele blocaje minore pot fi îndepărtate cu ajutorul unor remedii casnice, precum soluții de curățare pe bază de bicarbonat de sodiu și oțet, sau utilizarea unui piston de cauciuc pentru a crea presiune și a îndepărta obstrucțiile. Cu toate acestea, în cazul unor blocaje mai persistente sau în cazul în care încercările de remediere nu funcționează, este recomandat să apelați la serviciile unui specialist în desfundarea țevilor.

Cum pot preveni blocarea țevilor în viitor?

Există câteva măsuri preventive pe care le puteți lua pentru a reduce riscul de blocare a țevilor. Acestea includ evitarea aruncării deșeurilor sau obiectelor străine în toalete sau chiuvete, utilizarea unor site de scurgere cu plasă pentru a preveni intrarea resturilor în țevi, curățarea periodică a țevilor cu soluții de curățare specializate și evitarea scurgerii de grăsimi sau uleiuri în sistemul de canalizare.