Reparăm și desfundăm sistemele de canalizare ale toaletelor

Toaleta se înfundă mai tot timpul și v-ați gândit contactați un instalator pentru desfundare WC? treziți dimineața, mergeți la toaleta, terminați treaba și trageți apa. Doar în loc apa coboare, urca și umple vasul de WC. Nu ați intra în panica în acel moment?

ți vezi toaleta înfundată este probabil unul din cele mai dezgustătoare lucruri, iar problema poate afecta întreagă familie. Pentru a evita astfel de inconveniente, ar trebui știți toaleta se poate înfundă din mai multe motive. Cunoașterea acestora și respectarea măsurilor preventive vor ajuta.

Chiar și așa, oricât de corect și atent ați folosi toaleta, la un moment dat poate fi inevitabil aceasta se înfunde, dintr-un motiv sau altul.

desfundare-WC-Bucuresti

De ce se înfundă toaleta încât să aveți nevoie de un specialist în desfundare WC?

S-ar putea fiți surprins, dar știți vechile toalete nu se înfundau atât de ușor acestea noi? Asta pentru prin anii ’90 în mai multe state au fost adoptate legi care promovau conservarea apei. 

Așa a apărut conceptul de toalete cu „low flush”/ debit lent. În prezent, mai toate toaletele instalate au debit lent, iar avantajul este se folosește mai puțina apă și se face economie. Dezavantajul este acela toaletele se înfundă mai ușor. Așa daca aveți o toaleta cu debit lent de apa, este posibil acesta fie motivul pentru care se înfundă destul de des.

Altfel, cele mai uzuale motive care determină înfundarea toaletelor sunt următoarele:

 

  • Instalarea deficitară, incorectă a vasului de WC
  • Aruncarea diverselor obiecte în toaletă (jucării, absorbante, săpunuri, obiecte care nu se dizolvă etc)
  • O întreținere preventivă necorespunzătoare
  • Acumularea de sare pe interiorul conductei de canalizare
  • Aruncarea resturilor de mâncare în toaleta (ciorbe, mâncăruri gătite și fermentate etc.)
  • Aruncarea nisipului și fecalelor de pisică în canalul de scurgere
  • Neglijarea sistemului de eliminare a apelor uzate
  • Un sistem de canalizare îmbătrânit, prea uzat
de-ce-apare-nevoia-de-desfundare-WC

Când apa nu se mai scurge ca înainte, cel mai probabil toaleta este înfundată. În acest caz, următorul pas înțelept pe care îl puteți face este sunați la un instalator pentru intervenție rapidă. Dacă neglijați problema, puteți trezi cu o serie de consecințe de coșmar.

Desfundare WC București și Ilfov – Cum putem interveni concret?

Vom folosi echipamente speciale pentru a determina cauza problemei, locul în care s-a creat blocajul sau dacă există fisuri sau alte defecțiuni ale conductelor, țevilor și canalizării.

În funcție de diagnostic, vom alege cea mai bună metodă pentru desfundare WC. Aveți încredere în specialiștii noștri – am desfundat toalete care păreau imposibil de curățat.

Pentru desfundarea unei toalete putem folosi proceduri mecanice, soluții chimice sau tehnici de hidrodinamică, iar acolo unde se impune acest lucru, vom încerca chiar cu toate cele 3 variante deblocăm zona unde s-a creat dopul.

Acolo unde situația o cere, vom putea chiar dezmembram componentele sistemului de canalizare pentru a putea îndepărta ceea ce blochează toaleta.

În funcție de severitatea înfundării unei toalete, putem folosi pistoane pentru forțarea eliminării blocajului, ventuze, șerpi pentru desfundare (tije lungi și flexibile), detergenți chimici (pot dizolva elementele care mențin blocajul).

Oferim consultanță de specialitate în orice problemă legată de desfundare WC. Ne puteți adresa întrebări și vom pune toată experiență și expertiza noastră în slujba dumneavoastră.

desfundare-WC-Bucuresti-si-Ilfov

De ce să ne alegeți pe noi pentru desfundare WC

Oferim calitate. Putem mare accent pe calitate și abordăm fiecare lucrare în termeni profesionali.

Oferim prețuri competitive, rezonabile ți corecte. Clienții noștri nu caută soluții ieftine ci solutii fiabile. 

Folosim echipamente moderne pentru diagnostic și cele mai eficiente soluții recunoscute in prezent.

Intervenim de urgență acolo unde este necesar. Ne sunați și venim la locația dumneavoastră.

Suntem specializați în servicii de desfundare, așa că problema dumneavoastră nu poate ajunge pe mâini mai bune.

Contacțati-ne acum pentru a evita problemele viitoare, inundațiile, neplăcerile. Contactați-ne pentru reparații și mentenanță sau pentru intervenții urgente pentru desfundare WC.

FAQ

Cum pot preveni înfundarea toaletei?

Pentru a preveni înfundarea toaletei, este important să evitați aruncarea obiectelor solide sau materiale străine în vasul de toaletă. Utilizați doar hârtie igienică adecvată și evitați să aruncați scutece, șervețele umede, păr sau alte obiecte care nu se dizolvă în apă.

Ce trebuie să evit în momentul în care încerc să desfund toaleta?

Pentru a nu agrava problema, evitați să utilizați substanțe chimice dure sau obiecte aspre pentru a încerca să desfundați toaleta. Acestea pot cauza deteriorarea conductelor sau a vasului de toaletă. De asemenea, evitați să folosiți apă fierbinte, deoarece aceasta poate sparge vasul toaletei.

De ce toaleta se poate înfunda?

Toaleta se poate înfunda din cauza acumulării de reziduuri, hârtie igienică în exces sau obiecte aruncate greșit în vas. De asemenea, scurgerile sau blocajele în sistemul de canalizare pot duce la infundarea toaletei.

Când ar trebui să apelez la un profesionist pentru a desfunda toaleta?

Dacă încercările dumneavoastră de a desfunda toaleta nu au avut succes sau dacă există alte probleme în sistemul de canalizare, este recomandat să apelați la un specialist. Un instalator sau un expert în desfundarea canalizării va avea echipamentul și cunoștințele necesare pentru a rezolva problema în mod eficient și în siguranță.

instalator-desfundare-WC