Instalatori cu experiență pentru desfundări coloane

În general, coloanele nu au nevoie de întreținere minuțioasă sau foarte frecventă. Cu toate acestea, specialiștii instalatori în desfundări coloane recomandă inspectarea acestora în fiecare an. Astfel, veți putea asigura sunt în stare buna și veți putea evita eventualele inundații sau probleme majore.

rugam rețineți scurgerile blocate nu sunt doar neplăcute pentru împiedică eliminarea apei în mod corespunzător, dar ele pot reprezenta și un risc pentru sănătatea celor care locuiesc acolo, deoarece afectează calitatea aerului din cauza infiltrațiilor

Coloanele murdare și blocate pot împiedică evacuarea corespunzătoare a apei, refulări interne și chiar destabilizarea zidurilor. De aceea, atunci când coloanele sunt înfundate, este necesara o intervenție cât mai rapidă.

desfundari-coloane-Bucuresti-si-Ilfov

Inspecție video canalizare pentru desfundare coloane

instalator-desfundari-coloane

De cele mai multe ori este dificil ți dai seama cu ochiul liber sau presupui mai exact în ce zona de pe traseul coloanelor există un blocaj. 

Din fericire, în ziua de azi când tehnologia a avansat atât de mult, nu este nevoie ne bazam pe intuiție sau pe soluții empirice. Putem identifica locul în care conducta este blocată cu ajutorul echipamentelor ultra moderne, precum camerele video robotizate care circulă prin interiorul țevilor (indiferent de cât de înguste sunt acestea) și oferă astfel posibilitatea unei inspecții detaliate în timp real.

Practic vom introduce în coloane un cablu cu o camera video mică și rezistentă la apă. Aceasta va înregistra întregul parcurs și toate imaginile video se vor afișa pe un monitor. Instalatorii noștri profesioniști și cu experiență în desfundări coloane vor putea interpreta foarte bine imaginile, oferind un diagnostic corect.

Sunați cu încredere instalatorii noștri specializați în desfundare coloane

Curațare coloane de apa în mod preventiv

Decolmatare coloane de apă

Desfundare coloane de apă, de subsol, evacuare

Inspecții video cu ajutorul camerelor robotizate

Specialiști în desfundări – pregătiți pentru intervenții rapide

instalator-desfundare-coloane

Servicii desfundări coloane apa

Coloanele de apă sunt măsuri de timp pe care corpurile de apă le rețin înainte ca apa să fie eliminată. Când coloana de apă se înfundă, se poate scurta foarte mult perioada de timp în care apa rezistă. 

În astfel de cazuri, un instalator în desfundări poate interveni prompt pentru deblocarea dopului, astfel încât flow-ul să fie cât mai lin, fără piedici. 

Folosind instrumente și echipamente ultra moderne, instalatorii noștri vor putea desfunda orice coloană de apă, ceea ce înseamnă că la final aceasta va putea fi readusă la capacitatea sa maximă.

desfundari-coloane-scurgere

Servicii desfundări coloane scurgere

O coloană de scurgere sau de drenaj este un tub lung care ajunge în canalul de scurgere și care ajută la eliminarea apelor uzate. Coloanele de scurgere se pot înfunda cu reziduuri precum păr și săpun, iar consecințele pot fi din cele mai neplăcute, precum refularea apei în duș sau chiuvetă

Alteori, din canalizare încep să se audă tot felul de zgomote, că și cum apa ar bolborosi. Dacă vă confruntați cu această problemă putem interveni cu echipamentele potrivite și experiență îndelungă pentru a rezolva rapid situația. 

Doar sunați-ne și spuneți-ne care este locația unde aveți probleme cu înfundarea unei coloane de scurgere.

FAQ

De ce se pot înfunda coloanele de scurgere?

Coloanele de scurgere pot fi înfundate din mai multe motive, printre care:

  • Depuneri de reziduuri, grăsimi sau alte materiale în conductă.
  • Obiecte solide sau resturi alimentare aruncate greșit în sistemul de canalizare.
  • Blocaje cauzate de rădăcini de plante care pătrund în conducte.
  • Defecte ale sistemului de canalizare sau acumulări de sedimente în timp.
Cum pot preveni înfundarea coloanelor de scurgere?

Pentru a preveni înfundarea coloanelor de scurgere, puteți lua următoarele măsuri preventive:

  • Evitați aruncarea obiectelor solide în toaletă sau în chiuvetă.
  • Nu aruncați grăsimi sau uleiuri în sistemul de canalizare.
  • Curățați regulat grătarele și sitele de scurgere pentru a împiedica acumularea de reziduuri.
  • Evitați utilizarea în exces a produselor chimice dure de curățare care pot deteriora conductele.
Ce pot face dacă coloana de scurgere este înfundată?

În cazul în care coloana de scurgere este înfundată, este recomandat să apelați la serviciile unui specialist în desfundarea canalizării. Aceștia au echipamentul și experiența necesară pentru a diagnostica și rezolva problema în mod eficient. Evitați utilizarea substanțelor chimice sau a obiectelor aspre, deoarece acestea pot cauza deteriorarea sistemului de canalizare.

Suntem aici pentru dumneavoastră. Contactați-ne pentru desfundări coloane

desfundare-coloane-de-canalizare