centralaServiciul de montare centrala termica in Bucuresti si Ilfov este asigurt de un instalator bun, cu experienta care respecta procedurile si toate etapele in procesul de instalare a centralei termice.

La finalul procesului de montare centrala, un instalator din echipa se asigura prin teste de verificare ca instalarea a fost executata respectatand toate procedurile si ca totul este perfect functonal.

Modele de centrale termice pentru care oferim instalare

Cu tehnologia de azi exista multe moduri diferite de a-ti incalzi casa – cea mai confortabila si eficienta solutie ramane totusi centrala termica. Asta daca iti doresti sa te debransezi de la reteaua de termoficare a orasului in care locuiesti.

Centrala termica este cel mai popular sistem de incalzire nu doar in Romania, ci in intreaga Europa pentru ca ofera caldura intr-un mod rapid si ieftin. Exista mai multe tipuri de centrale termice, in functie de sursa incalzirii. Cel mai des intalnite sunt centralele termice pe lemne sau cele pe gaz, dar si centralele electrice.

Centralele termice pe lemne sunt cel mai des folosite in zona rurala sau in orasele mici, la casa. Asta datorita usurintei depozitarii lemnelor in curte. Dezavantajul utilizarii acestui tip de centrala este ca functioneaza asemanator cu o soba: trebuie la intervale periodice sa aprovizionezi centrala cu lemne. Pe timpul noptii, focul se poate stinge, iar dimineata sa fie mai frig in casa pana la reaprinderea acestuia.

Alte persoane aleg centralele electrice, pentru ca acestea sunt silentioase, nu degaja noxe si nu impun revizii frecvente. Centralele electrice sunt ideale pentru spatiile mici, iar dezavantajul lor este factura ridicata la curent electrica.

Centrala termica pe gaz este mai comoda deoarece functioneaza pe gaz si nu trebuie decat sa potrivesti termostatul la temperatura dorita si aceasta incalzeste intreaga casa. Aceasta este avantajoasa in zonele unde exista acces la gaz, fiind cel mai des folosita de catre locuitori.

Indiferent ce fel de centrala termica alegi, este in mod clar un avantaj sa alegi montajul unei centrale termice in locul incalzirii comune. Poti alege sa incalzesti intreaga casa sau doar anumite camere, poti stabili ce temperatura doresti si poti stabili incalzirea doar la anumite perioade ale zilei. Si nu iti incalzesti doar casa, ci si apa, rezolvand doua probleme in acelasi timp.

Atunci cand alegi o centrala termica trebuie sa ai in vedere costurile initiale de investitie precum si costurile de intretinere. Chiar daca o centrala termica nu este tocmai ieftina, de fapt vei economisi pe termen lung, in cativa ani iti poti recupera toata suma investita deoarece o factura media la gaze pe luna ajunge undeva pe 200-250 lei pe luna. Este o suma mica, avand in vedere ca intretinerea la bloc a ajuns la 400 lei pentru un apartament pe doua camere (pe timp de iarna) si la un cost mai ridicat pentru apartamentele cu mai multe camere.

Sa iti incalzesti casa cand vrei si cat vrei este o comoditate pe care multi si-ar dori-o asa ca alegerea unei centrale termice poate fi cea mai buna optiune, iar pe serviciul de montare centrala poti conta pe experienta si pretul bun oferit de noi.

Cand vrei sa-ti schimi centrala termica sau doresti serviciile unui instalator pentru montare centrala termica pe gaz, poti contacta un instalator, iar noi garantam montarea corecta a centralei.